Šis užkandis gali būti valgomas tiek karštas, tiek šaltas, taigi puikiai tiks ir tiems, kurie mėgsta maistą neštis į darbą, tačiau rytais stovėti prie keptuvės paprasčiausiai neturi laiko.
Reikės:
Medų, alyvuogių aliejų, druską, pipirus ir vienos citrinos sultis sumaišome kartu ir suberiame tarkuotas dviejų citrinų žieveles. Į kepimo formą sudedame vištienos filė gabaliukus ir ant viršaus užpilame medaus-citrinų padažą.
Kepimo indą dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame maždaug 35 minutes, retkarčiais užpildami padažo ant filė viršaus. Vištiena turėtų gražiai paruduoti, o padažas praktiškai visai išgaruoti.
Vištienai iškepus, ištraukite ir atvėsinkite ją. Supjaustykite vidutinio storumo griežinėliais ir patiekite su citrinų skiltelėmis.
Liežuvis turi apie 9000 skonio receptorių. Skonis geriausiai skiriamas esant 24 laipsniams Celsijaus
Kitas faktas
Komentarai (2)