Bulgariškas prievagrybių ir paprikų užkandis

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Pievagrybiai, 300 gr.
  • Didelė paprika, 1 vnt.
  • Aliejaus, 2 v.š.
  • Cukraus, 1 a.š.
  • druskos, 1 a.š.
  • Pipirų, 1 žiups.
  • Citrinos sultys, 2 v.š.
  • Česnakas, 1 skilt.
  • Smulkinti krapai, 2 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Papriką nuplaukite, pjaukite į keturias dalis, o ketvirčius supjaustykite plonomis juostelėmis. Apkepinkite aliejuje 2 min.

  2. Tuomet sumeskite plautus, pavalytus ir plonomis riekelėmis supjaustytus grybus. Įspausti citrinos sulčių, dar patroškinkite 2-3 min.

  3. Tuomet dėti smulkinto česnako, krapų, druskos, cukraus, pipirų.

  4. Galima patiekti kaip užkandį su skrebučiais arba kaip garnyrą prie mėgiamų patiekalų.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai