Kepti salierai su žirneliais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Miltai, 2 v.š.
  • Džiūvėsėliai, 10 gr.
  • Kiaušinis, 1 vnt.
  • Aliejus
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Salieras, 1 vnt.
  • Žalieji žirneliai, 2 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sulupkite salierą ir supjaustykite griežinėliais, apvirkite pasūdytame vandenyje.

  2. Išgriebkite kiaurasamčiu ir nuvarvinkite, pavoliokite miltuose ir kiaušinio plakinyje bei džiūvėsėliuose, kepkite keptuvėje.

  3. Prie šių kepsnelių tinka troškinti žirneliai: riebaluose pakepinkite pjaustytą svogūną ir žirnelius, po to juos 10 minučių patroškinkite puode. Prieš pabaigą galima įdėti šaukštą grietinės.

Receptą atsiuntė: Julija

Komentarai