Kepta žuvis

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Baltos žuvies filė, 500 gr.
  • Avižiniai dribsniai, 1 stikl.
  • Miltai, 4 v.š.
  • Kiaušinis, 1 vnt.
  • Kario prieskoniai, 1 a.š.
  • Aliejus arba sviestas kepimui
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite miltus, karį, druską ir pipirus, suberkite į vieną lėkštę, į kitą suberkite dribsnius.

  2. Žuvį apsausinkite popieriniu rankšluosčiu, apvoliokite miltuose, plaktame kiaušinyje ir dribsniuose.

  3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, įdėkite mažą gabaliuką sviesto. Sudėkite žuvį, prispauskite prie dugno ir kepkite apie 2 minutes. Apverskite ir apkepkite iš kitos pusės.

Receptą atsiuntė: Daiva

Komentarai