Kopūstų suktinukai su žuvimi

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Batonas, 2 riek.
  • Kiaušiniai, 2 vnt.
  • Druska
  • Lydekos filė, 1 kg
  • Kopūstas, 8 lap.
  • Žuvies prieskoniai
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Batoną išmirkykite piena arba sultinyje, sumalkite kartu su žuvimi, sumaišykite kiaušiniais ir prieskoniais. Kopūsto lapus paruoškite kaip balandėliams.

  2. Patieskite marlę, ant jos - foliją, o ant folijos vieną prieš kitą (storaisiais galais) klokite kopūsto lapus. Ant viršaus dėkite žuvies masę, gerai suspauskite, apgaubkite kopūsto lapais, suvyniokite į foliją bei marlę ir užriškite galus. Galima daryti ne vieną didelį, o kelis mažesnius suktinukus.

  3. Virkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais apie pusvalandį.

Komentarai