Makaronai su grybais, pomidorais ir kale kopūstu

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Makaronai, 300 gr.
  • Svogūnas, 1 galv.
  • Norimos rūšies grybai, 200 gr.
  • Pomidorų pasta, 2 v.š.
  • Vyšniniai pomidorai, 1 sauj.
  • Sojų padažas, 1 v.š.
  • Klevų sirupas, 0,5 v.š.
  • Kokosų pienas, 0,25 stikl.
  • Malti juodieji pipirai, 1 žiups.
  • Kale kopūstas, 4 lap.
  • Aliejus kepimui, 4 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirkite makaronus pagal nurodytas instrukcijas pakuotėje. Kol verda makaronai, įkaitinkite keptuvėje aliejų ir pakepkite smulkintą svogūną.

  2. Pilkite į keptuvę sojų padažą ir klevų sirupą, berkite pipirų, dėkite pomidorų pastą. Dėkite kepti pasmulkintus grybus, perpjautus pusiau vyšninius pomidorus. Kepkite pamaišydami apie 10 minučių. Kepimo pabaigoje įdėkite apie minutę pasitroškinti kale kopūstus.

  3. Patiekite makaronus vienoje lėkštėje kartu su grybais, pomidorais ir kale kopūstu. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Stefutė

Komentarai