Tinginių pusryčiai stiklainėlyje

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
1
Ingredientai:
  • Avižiniai dribsniai, 0,25 stikl.
  • Pienas, 0,75 stikl.
  • Natūralus graikiškas jogurtas, 0,5 stikl.
  • Ispaninio šalavijo sėklos, 1,5 a.š.
  • Migdolų ekstraktas, 0,25 a.š.
  • Smulkinti riešutai, 1 v.š.
  • Šviežios arba šaldytos uogos, 1 stikl.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Į pusės litro stiklainį suberkite dribsnius, ispaninio šalavijo sėklas, jogurtą, supilkite migdolų ekstraktą, pieną, užsukite dangtelį ir gerai supurtykite.

  2. Sudėkite uogas, riešutus ir padėkite į šaldytuvą, kad per naktį išbrinktų. Laikyti galima iki 3 dienų. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Milda

Komentarai