Vasariškas arbūzų ir aviečių kokteilis

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Arbūzas (supjaustytas kubeliais), 500 gr.
  • Šaldytos avietės, 0,5 stikl.
  • Graikiškas jogurtas (be priedų), 0,5 stikl.
  • Laimų sultys, 1 v.š.
  • Ispaninio šalavijo (chia) sėklos, 1 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Elektriniu smulkintuvu pertrinkite iki vienalytės masės arbūzą, avietes, jogurtą ir sultis. Tada sudėkite sėklas ir petrinkite dar kartą.

  2. Avietės ir arbūzai - labai gaivus vasariškas derinukas. Uogas galima pakeisti ir kitomis, tačiau nepamirškite ispaninio šalavijo sėklų - jos padės jums ilgiau išlikti sotiems.

Receptą atsiuntė: Evelina

Komentarai