Pikantiškos morkos

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Didelės morkos, 8 vnt.
  • Alyvuogių aliejus, 3 v.š.
  • Švieži raudonėliai, 2 v.š.
  • Rūkytos paprikos milteliai, 1 a.š.
  • Malti muskatai, 0,5 a.š.
  • Sviestas, 2 v.š.
  • Raudonojo vyno actas, 1 v.š.
  • Sūdytos pistacijos (lukštentos), 1 sauj.
  • Druska, 0,5 a.š.
  • Pipirai, 0,25 a.š.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 225 laipsnių.

  2. Į kepimo skardą supilkite aliejų, sudėkite morkas, pabarstykite raudonėliais, paprika, muskatais, druska, pamaišykite, kepkite apie valandą, kol morkos suminkštės, tačiau nesukris.

  3. Morkas sudėkite į lėkštę, pagardinkite sviestu, actu ir pabarstykite pistacijomis.

Receptą atsiuntė: Ieva

Komentarai