Serbentų ir vyšnių pudingas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Vyšnios, 0,5 stikl.
  • Juodieji serbentai, 0,5 stikl.
  • Kukurūzų krakmolas, 2 v.š.
  • Cukranendrių cukrus, 2 v.š.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Uogas gerai nuplaukite, išimkite vyšnių kauliukus.

  2. Vyšnias puode išsukite su cukrumi, sudėkite serbentus ir užvirinkite.

  3. Kukurūzų krakmolą atskieskite su vandeniu ir supilkite į masę, maišydami virkite dar apie 1 min, kol masė sutirštės.

  4. Išpilstykite į formeles ir padėkite į šaldytuvą sustingti. Papuoškite uogomis ir patiekite.

Receptą atsiuntė: Elena

Komentarai