Maltų grybų konservai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Grybai, 1 kg
  • Morkos, 2 vnt.
  • Svogūnai, 1 vnt.
  • Aliejus, 2 v.š.
  • Druska, 1 žiups.
  • Pipirai, 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumalkite mėsmale virtus grybus.

  2. Sutarkuokite morkas, supjaustykite svogūnus ir taip pat sumalkite.

  3. Viską sumaišykite, įpilkite aliejaus, užberkite druskos ir pipirų.

  4. Troškinkite apie pusvalandį, masę sudėkite į iškaitintus stiklainius ir užsukite.

  5. Laikykite šaltoje ir nuo saulės spindulių apsaugotoje vietoje.

Receptą atsiuntė: Jūratė

Komentarai