Paruošimo laikas:
                            
                            
                                                                            Porcijų skaičius:
                            4
                            
                                             
                                            
                        
                                                            Ingredientai:
                                
                                                                            - Žirniai, 4 stikl.
- Morkos, 1 vnt.
- Svogūnai, 1 galv.
- Petražolės, 1 pund.
- Bulvės, 2 vnt.
- Druska, 1 a.š.
- Malti juodieji pipirai, 0.5 a.š.
 
                                        
                        
                    
                 
                
                    
                    
                    
                
                
                                            
                                                                Gaminimo instrukcija:
                                                    
                                                                                                            - Daržoves nuskuskite ir supjaustykite gabaliukais, petražoles susmulkinkite. 
- Viską sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite apie 20 minučių. 
- Petrinkite ir įberkite druskos bei pipirų pagal skonį. Galima papuošti žirniais. 
 
                             
                            
                    Receptą atsiuntė:
                    Martyna
                
            
            
            
            
         
            
Komentarai (1)