Troškinti kopūstai imuniteto stiprinimui

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Pomidorų pasta, 2 v.š.
  • Rauginti kopūstai, 1 pak.
  • Šviežias kopūstas, 0,5 vnt.
  • Druska, 1 a.š.
  • Juodieji pipirai, 4 vnt.
  • Konservuotos žalios alyvuogės, 6 vnt.
  • Alyvuogių aliejus, 6 v.š.
  • Sovgūnas, 1 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite dideliame puode alyvuogių aliejų ir pakepkite smulkiai pjaustytą svogūną, kol švelniai paruduos.

  2. Sudėkite raugintus kopūstus, pasmulkintą šviežią kopūstą, įberkite prieskonius, įdėkite pomidorų pastos. Troškinkite, kol kopūstai suminkštės (apie 40 minučių).

  3. Betroškinant galite įpilti nedaug vandens, taip pat pabaigoje įmeskite į puodą, jei norite, ir kelias konservuotas žalias alyvuoges. Kopūstus galima valgyti vienus arba su bulvėmis, arba naudoti kaip garnyrą. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Dalia

Komentarai