 
                                        
            
            
            
	Japonų virtuvė žavi pasaulį ne tik skonių, bet ir... spalvų bei formų įvairove. Gražiai apiforminti patiekalai virsta tikrais meno kūriniais, kuriuos kartais netgi gaila valgyti. Dalinamės keliais išties žaviais pavyzdžiais. Gal ką nors iš šių idėjų praktikoje pritaikysite ir jūs?
	
	Kario troškinys ir pandos
	
	Sriuboje žvejojantis katinėlis
	
	Pandų sušis
	
	Pingvinukų sušis
	
	Po omletu miegantis ryžių meškutis
	
	Katinėliai iš kiaušinių
	
	Makaronai „Žvaigždžių karų“ gerbėjams
	
	Ryžių lokys ir kario troškinys
	
	Ryžių ėriukas ir guliašas
Tyrimais nustatyta, miego metu knarkia net 40 proc. suaugusiųjų. Įvairios statistikos pateikia skirtingus duomenis, tačiau viena – neginčijama, knarkiančių vyrų yra du ar net tris kartus daugiau nei moterų.
Kitas faktas
Komentarai