 
                                        
            
            
            
	Japonų virtuvė žavi pasaulį ne tik skonių, bet ir... spalvų bei formų įvairove. Gražiai apiforminti patiekalai virsta tikrais meno kūriniais, kuriuos kartais netgi gaila valgyti. Dalinamės keliais išties žaviais pavyzdžiais. Gal ką nors iš šių idėjų praktikoje pritaikysite ir jūs?
	
	Kario troškinys ir pandos
	
	Sriuboje žvejojantis katinėlis
	
	Pandų sušis
	
	Pingvinukų sušis
	
	Po omletu miegantis ryžių meškutis
	
	Katinėliai iš kiaušinių
	
	Makaronai „Žvaigždžių karų“ gerbėjams
	
	Ryžių lokys ir kario troškinys
	
	Ryžių ėriukas ir guliašas
Jeigu skauda gerklę, smulkiai supjaustykite svogūną ir užpilkite cukrumi. Po kelių valandų perkoškite ir gerkite po šaukštelį. Citrinos sultys, pasaldintos medumi,- geriausias vaistas užkimus.
Kitas faktas
Komentarai